Ontworpen door fans, voor fans: Puma ST Gold Edition

21/06/2021

Na een innovatief experiment in mensgericht ontwerp heeft Ford vandaag de winnende specificatie van de nieuwe Puma ST onthuld. De Gold Edition die vanaf later dit jaar in beperkte aantallen te bestellen is!
Ford-fans brachten bijna 275.000 stemmen uit in een reeks online peilingen op Twitter en Instagram, waarbij de kleurencombinaties van elementen gekozen konden worden inclusief de lak, emblemen en remklauwen van het model - en zelfs de naam was te bepalen.


De resultaten zijn binnen en het allereerste Ford Performance-model samengesteld door Ford liefhebbers zal bestaan uit de volgende kenmerken:
OpiniepeilingGewonnen optieNiet gekozen
ExterieurlakZwart - 56%Grijs
RemklauwenRood - 74%Zwart
GordelstikselsGrijs - 87%Zwart
BuitenstickersLijnen - 74%Strepen
Exterieur BadgesST Badges - 79%Geen Badges
Scuff PlatesPuma - 53%Ford Performance
Pride PlateST - 55%Puma
NaamPuma ST Gold Edition - 59%Puma ST 24K Edition

De resultaten van elke peiling werden verzameld op afzonderlijke markten in heel Europa,
voordat een algemene winnaar werd gekozen.

Om iets echt speciaals te creëren voor onze trouwe prestatiefans, zijn we overgestapt op een toekomstgerichte benadering door samen met hen de Puma ST Gold Edition te creëren. Het aantal uitgebrachte stemmen laat zien hoe enthousiast onze klanten zijn – en dat ze een uitstekende smaak hebben”, aldus Amko Leenarts, directeur, Design, Ford Europa.“Het zit hem in de details, en met deze speciale editie, onze fans hebben een echt wenselijk product geconfigureerd.

De Puma ST Gold Edition wordt aangedreven door een 200 pk 1,5-liter EcoBoost-benzinemotor voor acceleratie van 0-100 km/h (0-62 mph) in 6,7 seconden. De nieuwe Puma beschikt over een rijmodi, zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor Sport, Track en Eco.

De leveringen beginnen eind dit jaar.

Neem contact op

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws